Ilse Vercruysse Logo

Logopedie:

Ilse Vercruysse

050 37 72 47

logometgevoel@gmail.com


Ik ben Ilse Vercruysse en studeerde in 2003 af aan de KU Leuven als master in de logopedische wetenschappen.


Na mijn secundair onderwijs twijfelde ik tussen de be

roepen kinesitherapie en logopedie. Na een namiddag observeren bij een logopediste was ik er  helemaal voor gewonnen en doorliep ik de studies met heel veel enthousiasme.


Ik opteerde tijdens de opleiding vaak voor bijvakken specifiek gericht op kleuters en kinderen. Reeds sinds mijn dertiende hou ik ervan om voor (kleine) kinderen te zorgen.


Wanneer ik begon te werken, was de keuze snel gemaakt. Mijn liefde voor kinderen inspireert me om spelenderwijs de taal- en spraakontwikkeling, als ook de cognitieve ontwikkeling te stimuleren die spontaan onvoldoende evolueert.


Mijn wiskundige opleiding biedt me een sterke basis om kinderen en adolescenten met dyscalculie te helpen. Mijn ervaring als zelfstandig logopediste helpt me om te putten uit alle mogelijke benaderingen die men kan hanteren bij leerstoornissen.


Mijn kennis blijft groeien dankzij het volgen van studiedagen, lezingen en congressen, het lezen van nieuwe lectuur en de samenwerking met andere disciplines die een rol kunnen spelen bij de ontwikkeling van de cliënt, maar vooral dankzij de cliënten en hun ouders, die elk op hun manier een therapiesessie tot iets unieks maken.